Om oss

Om Oss

Langhard.net är en del av Langhard & Co AB som erbjuder IT tjänster och konsulter till företag. Vi har tjänster som IT konsulter, webbhotell och distansbackup.

Langhard & Co startades av Joakim Langhard 2001 som en enskild firma och hette då Langhard Interactive, med verksamhet inom IT. 2007 ombildades företaget till ett handelsbolag och bytte då namn till Langhard & Co HB och Helena Langhard blev delägare. 2015 började vi erbjuda friskvård och ombildade Langhard & Co till ett aktiebolag.

om oss Helena Langhard Joakim Langhard konsulter Vallentuna norrort Stockholm

Om Helena

Jag arbetar med friskvård och erbjuder yoga och personlig träning i Vallentuna, Täby samt Bergshamra. Jag är instruktör i medicinsk yoga och dynamisk yoga. Jag är utbildad personlig tränare på Sports Club Education i Vallentuna. Jag är FaR-ledare och tar emot fysisk aktivitet på recept. 

Om Joakim

Jag har mina rötter i restaurangbranschen där jag som 16-åring startade som diskplockare på pappas restaurang. Där fick jag lära mig värdet av service och klä på mig den turkosa kostymen. IT har alltid varit mitt stora intresse. Startade med en Commodore 64, där jag försökte ge mig på att programmera Basic. Gick sådär. Tyckte det var roligare att spela spel.

Startade mitt första bolag 2001, Langhard Interactive. Där erbjöd jag bredbandsinstallationer till privatkunder och företag under den stora bredbandsbommen. Med mer erfarenhet och fler kunder uppgraderade jag bolaget till ett handelsbolag 2007 tillsammans med min fru. 2015 startade vi aktiebolaget och det är ett spännande och lärorikt äventyr och samtidigt fantastiskt roligt.

2017 startade vi upp Langhard.net där vi erbjuder web services och server hosting

För att läsa mer om alla våra tjänster surfa in på langhard.se