Visuell Design

Webb design och logo design

Grafisk formgivning handlar om så mycket mer än det vi kan se, identiteten ska spegla företaget samtidigt som den ska stödja verksamhetens mål. Vi utvecklar grafiska identiteter åt våra kunder.
En bra logotyp och den grafiska profilen är en oerhört viktig, visuell identitet åt ert företag. Vi skapar skisser åt ditt företag med motiveringar.
En grafisk profil och identitet hjälper ditt företag att ha en röd tråd i kommunikationen och skapar ett enhetligt utseende oberoende av kanal. Den grafiska identiteten blir ett effektivt och lönsamt verktyg i kommunikationen.
En väl genomtänkt varumärkesplattform handlar om att få form, struktur, funktion och innehåll att interagera med varandra. Det leder till att vi på så sätt skapar webbplatser som har ett tilltalande utseende samtidigt som avsändarens budskap förmedlas på ett effektivt sätt.
Grafisk design är viktigt för oss när vi skapar en webbplats, men ett snyggt utseende får aldrig gå före funktionen. Vårt mål när vi designar webbplatser är alltid att ta fram en design som är både snygg och funktionell.

Vi hjälper ert företag att ta fram en grafisk profil:

  • Logotyp i olika versioner
  • Typsnitt och färger anpassade för tryck och webb
  • Grafisk manual med riktlinjer för den grafiska identiteten
  • PowerPoint-mallar, visitkort, utveckling av webbplats mm

Vi på Langhard.net kan hjälpa ert företag med

Webbdesign

Design och grafiska element som attraherar kunder är det absolut viktigaste när det kommer till webbdesign. En bra design ska inge och skapa ett förtroende för webbplatsen.

Foto och bildretuschering

Vi samarbetar med flera fotografer ifall ni behöver bild material till er webbplats eller kanske fotografering av produkter till en broschyr. Bra bilder är säljande och kan hjälpa er att få en tilltalande hemsida, broschyr flyers mm. Bilder från er verksamhet gör er webbplats mer personlig, vi kan även hjälpa er med fotoretuschering.

Grafisk profil

Det är viktigt att man skapar en design som har en röd tråd genom alla företagets element. En seriös design hjälper ditt företag att spegla de egenskaper ditt företag vill förknippas med.

Logotyp

Logotypen är ert företags identitet sammanfattad i text och bild och ska vara det första man tänker på när man hör någon nämna ert företag. Logotypen skall höra ihop med företagets grafiska profil och fungera för alla typer av trycksaker såsom visitkort, papper och brev.

Tryckmaterial

Allt från visitkort och broschyrer, vi kan förse ert företag med allt som kan tänkas behövas inom tryck. Affischer, CD- och DVD-omslag, Visitkort, papper & brev, foldrar och flyers.